Edelsteenwater

Er bestaan verschillende manier om edelsteenwater klaar te maken en te gebruiken. De kwaliteit van het water en van de edelstenen is hierbij belangrijk voor de opnamen van de informatie in het edelsteenwater.

Begin altijd met gereinigde stenen, daarnaast zijn niet alle stenen geschikt voor elke bereidingsmethode. Ook is de intensiteit van je water verschillend bij de diverse bereidingen. Let op welke steen je gebruikt en hoe intensief de steen werkt. Probeer altijd een paar slokjes en bouw het drinken van het water op.

Diverse methoden:

1. Direct in water leggen

Hierbij leg je 1 of meerdere stenen in water. Dit is de meest bekende vorm van edelsteenwater. Na 2 tot 8 uur is je edelsteenwater klaar om te drinken. Je hebt hiervoor de juiste stenen nodig en een glas of karaf. Deze methode geeft een mild edelsteenwater, tenzij de steen een intensief karakter heeft. Nadeel is dat giftige, behandelde stenen of stenen die niet tegen water kunnen, niet voor deze methode gebruikt kunnen worden. Informeer jezelf voor je een steen kiest en in het water legt.

2. Reageerbuismethode

Doe je kristallen in een kwartsglas en leg het geheel in het te drinken water. De methode duurt langer dan de direct water methode. Tussen de 4 en 16 uur bereiding is nodig, maar het water kan elke keer worden aangevuld. Voordeel van deze methode is dat ook giftige en behandelde stenen gebruikt kunnen worden.

3. Kristallenmethode

Dit is de methode voor het meest intensieve edelsteenwater. Al na 15 minuten heb je een edelsteenwater dat klaar is om gedronken te worden. Na 2 uur heb je een intensief water. Voor deze methode zijn de kristallen nodig, daarnaast gebruik je heldere natuurlijke bergkristallen. De bergkristal wordt tussen je gekozen kristal en het glas met water gelegd. Hierdoor wordt de energie van de steen via de bergkristal naar het water geleidt. Nadeel van deze methode is dat de kristallen en hun geleiders hun informatie ook door de ruimte spreiden. Dat is niet altijd wenselijk.

Hopelijk kun je nu aan de slag met het maken van je eigen edelsteenwater. Als je meer informatie wilt over bereidingswijze, geschikte stenen of intensiviteit kun je natuurlijk mailen naar info@dekristallencoach.nl of Whatsappen/bellen naar 06-41399557. Heel veel plezier, liefs Bianca