Algemene Voorwaarden

De Kristallen Coach
Augustinushof 96
1216LH Hilversum

De levering- en betalingscondities gelden voor alle bestellingen.
Als je een bestelling plaatst, geef je aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden.

Betalen

Na je bestelling ontvang je een bevestiging met daarin een overzicht van de bestelde artikelen en het totaalbedrag.

De betaling dient vooraf plaats te vinden via een toegezonden betaalverzoek , vooraf te worden overgemaakt of te worden betaalt bij afhalen. Ophalen is uitsluitend op afspraak.

Verzenden

Pakketjes worden verzonden met Fietskoeriers of Postnl.
Bestellingen betaald middels overboeking worden verstuurd zodra de betaling bij ons binnen is.

Verzendkosten

De verzendkosten worden weergegeven tijdens het bestelproces. De kosten zijn voor een brievenbuspakket € 3,95 en voor een pakketje € 6,75. Bestellingen boven de € 50,00 zijn vrij van verzendkosten als het brievenbuspost betreft en de verzending binnen Nederland of België is.

Bij pakketpost is de verzending vrij van verzendkosten als de bestelling boven de € 150,- is en de zending binnen Nederland of België.

Prijzen

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten. Prijzen vermeld op de website van de Kristallen Coach zijn altijd in Euro’s en inclusief BTW tenzij anders vermeld. Prijzen zijn exclusief verzendkosten. De Kristallen Coach behoudt zich het recht voor om prijzen van artikelen tussentijds te wijzigen. Dit geldt niet voor lopende bestellingen op het moment van prijswijzigingen.

Artikelen

Alle artikelen worden geleverd zolang de voorraad strekt. Wanneer het door jou bestelde artikel niet op voorraad is, wordt het betaalde factuurbedrag teruggestort op je rekening. De Kristallen Coach kan geen verantwoording nemen voor kleurafwijkingen in materialen en artikelen. Doordat er vele verschillende monitorinstellingen zijn kan bij de een de kleur anders worden weergegeven dan bij de ander.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@dekristallencoach.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via  Stichting Webwinkelkeur Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Aansprakelijkheid

Goederen die per brievenbuspost verzonden kunnen worden, zullen wij ook op die wijze verzenden en het teveel betaalde bedrag aan verzendkosten wordt door ons geretourneerd.
De Kristallen Coach kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het verloren gaan of beschadigen van verzonden artikelen.
De Kristallen Coach kan niet aansprakelijk gesteld worden door ondeskundig gebruik van de goederen en het gebruik hiervan is geheel voor eigen risico.

Privacyverklaring

De Kristallen Coach geeft nimmer adressen of gegevens verkregen door bestellingen of door inschrijvingen voor de nieuwsbrief door aan derden. Je persoonlijke gegevens worden altijd vertrouwelijk en met uiterste zorg behandeld. Zie hierbij ook ons privacy beleid

Levering

Wij streven ernaar om bestelde artikelen na ontvangst van betaling binnen 3-4 dagen te verzenden, mits voorradig.
Op alle overeenkomsten gesloten met de Kristallen Coach is Nederlands recht van toepassing.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht je aankoop tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden aan te melden voor retour. Je hebt na deze melding nogmaals 14 dagen om je aankoop retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor het retour sturen van je huis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de Kristallen Coach geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@dekristallencoach.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Het terugsturen van artikelen is op eigen risico en we raden aan om goederen dan ook verzekerd te versturen.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op artikelen gekocht met korting, actiecodes of op speciaal verzoek voor jou besteld.