slaap (de; m; meervoud: slapen)

1 elk van de vlakke delen van het hoofd naast het voorhoofd

2 toestand van algehele rust, waarbij de zintuigen niet werken en het bewustzijn ophoudt: in slaap vallen

3 behoefte aan deze toestand: slaap krijgen

Een van mijn eerste ervaringen met kristallen was tijdens een nacht waarin ik wakker lag. Dat gebeurt wel vaker en inmiddels heb ik daar allemaal foefjes voor. Mijn punten van dankbaarheid bedenken, ademhalingsoefeningen en een bodyscan.

Helaas deze nacht hielp het allemaal niet, ik lag al ruim een uur wakker en merkte dat het piekeren flink was toegeslagen….ik had gelezen dat amethist goed werkt voor de slaap en ik had toevallig net een stuk gekocht en bij mijn bed in de buurt gelegd.

Ik wilde zo graag slapen, ik heb het stuk gepakt en naast mijn kussen gelegd. Toen ik mijn hand erop legde waren mijn gedachten weg…huh, ook nog na 2 minuten. Vrij snel viel de slaap in en heb ik heerlijk geslapen tot de wekker ging.

Sindsdien ligt er standaard bij mijn bed een amethist. Maar wist je dat Aventurijn en Chalcedoon ook goede ondersteuners zijn voor een fijne nachtrust?

Daarom zal ik deze kristallen deze maand in het zonnetje zetten met een 15% korting op deze kristallen. Kan jij ook lekker slapen 😉

Wat is nieuw?

Natuurlijk hebben we ook wat nieuwe producten toegevoegd, waaronder wat handgemaakte sieraden.

Bij het maken van sieraden ontspan ik enorm, daarnaast ben ik zo blij met het creatieve proces dat ik dan door me heen voel stromen.

Holistisch Coach

Via mijn instagrampagina Holistisch.Coach zal ik ook tips geven over de voeding en mineralen die kunnen helpen bij een goede nachtrust. Maar uiteraard blijft een goed matras en kussen ook belangrijk.

Jouw kristallen belevenis op Insta?

Vind jij het leuk om je belevenis met kristallen te delen met mij en mag ik dat dan eventueel met je instagrampagina noemen? Dan ben ik heel benieuwd en neem dan vooral contact op via info@dekristallencoach.nl

Liefs,

Bianca