Vrucht·baar (bijvoeglijk naamwoord, bijwoord; vergrotende trap: vruchtbaarder, overtreffende trap: vruchtbaarst)

Uit de van Dale:

1veel vrucht dragend: vruchtbare akkersin vruchtbare aarde vallen (van plannen, ideeën) veel navolging vinden, gunstig onthaald worden
2(van een vrouw of vrouwelijk dier) in staat kinderen, jongen voort te brengen
3veel opleverend: een vruchtbaar onderzoek

 

Deze blog ontstaat door mijn behoefte aan vrouwelijke energie. In de zomer is Ying (mannelijke energie) goed vertegenwoordigd. Gezellig naar buiten en met veel mensen afspreken, veel indrukken op doen…

Allemaal even leuk, maar mijn behoefte om even tot rust te komen. In mijn eigen cocon te zitten vergeet ik dan makkelijk. En juist de balans tussen die 2 zorgt voor een goed vruchtbare grond om mooie dingen te maken, te voelen en te doen.

Maansteen

Een echt mooi vrouwelijk kristal is de maansteen. Helpt vrouwen die zwanger zijn te ondersteunen en brengt de hormooncycli in balans met het ritme van de natuur.

Ritueel

Voor mij is de maansteen een hele bijzonder steen, ik heb er een ‘trouw aan mezelf’ ring van. 7 jaar geleden heb ik een trouwceremonie met mezelf opgezet. Een mooie jurk en een feestdag voor mezelf zijn zo geregeld. Toen liep ik ook nog eens in zo’n brocante winkeltje in Amsterdam tegen de perfecte mooie ring aan. De reden dat ik deze ceremonie wilde voor mezelf is de belofte aan mezelf dat ik mezelf altijd zal proberen trouw te blijven…Het voelen van echte liefde voor mezelf in een eigen gemaakte gelofte heb ik op een oorkonde gezet. De ondertekende oorkonde bekijk ik elk jaar en ben dan dankbaar voor de dingen die ik geleerd heb of gewoon waar ik nu sta, samen met mezelf. Misschien past een trouwritueel jouw ook wel!

Sieraden

Deze maand dus ook de maansteen sieraden in het zonnetje. Oorbellen, colliers en armbanden ze komen allemaal voorbij en….deze zijn vanaf nu gelijk te bestellen vanaf Instagram en Facebook! Probeer het zeker uit, ben benieuwd wat jullie ervaringen zijn.

Maandaanbieding

De leuke spetterende maanactie was echt een hoofdbreker. Eigenlijk hoor ik graag waar jullie behoefte aan zouden hebben. Uiteindelijk is het voor de maand juli een maansteenkraal geworden wat je bij je bestelling of consult krijgt. Deze kun je omturnen in je eigen ‘trouw aan jezelf’ sieraad (je kan mij natuurlijk ook vragen hier iets van te maken ?) of in je portemonnee meenemen.

Maar ideeën voor augustus hoor ik heel graag!

Spreuken

Er hangen een paar spreuken op mijn prikbord en welke uiteindelijk de spreuk van de maand wordt zal denk ik door darts bepaald worden. Hopelijk raak ik wat.

Laat vooral wat van je horen, elke feedback is welkom!

Mocht je een consult willen in juli of augustus, geen probleem….ik ga gewoon door tijdens de vakantieperiode.

Liefs,

Bianca